Salgsbetingelser

Priser

Alle priser er oppgitt i NOK og inkluderer 25% MVA. Holgers AS (Org.nr. 983 561 365) reserverer seg for eventuelle feil som kan oppstå på grunn av tekniske årsaker.

Betaling

Vi benytter Klarna Checkout som betalingsløsning. Klarna Checkout administreres av Klarna AB. Du betaler trygt med VISA/Mastercard, faktura, eller øvrig finansering.

Levering

Vi leverer alltid varene raskest mulig.

Forsendelse

Vi sender våre varer med Posten/Bring. Det er kjøperens ansvar å sørge for at den adressen som blir oppgitt i bestillingen er korrekt. Dersom pakken ikke hentes innen 14 dager på postkontoret blir pakken sendt i retur til oss. Ved uavhentede pakker vil det påløpe et gebyr på kr. 250,-.

Reklamasjon

Dersom varen er skadet ved levering skal dette snarest meldes til oss og helst på ankomstdagen via vårt kontaktskjema. Det er viktig at du gir en fullstendig melding til oss på eventuelle skader som er oppstått, slik at vi kan løse problemet på beste måte. Send oss bilder av varen og emballasjen sammen med ditt ordrenummer og fulle navn. Ta godt vare på både varen og emballasjen til du hører fra oss igjen.

Angrerett

Angrerettloven gjelder ved forbrukerkjøp. Hvis du angrer på kjøpet, returnerer du for egen regning dine varer ubrukt og uten skader i originalemballasjen slik at disse er hos oss senest 14 dager etter mottagelsen. Du må bære de direkte kostnadene ved å returnere varene. Varer som tilbakesendes uten originalemballasje, viser tegn til bruk eller har skader kan ikke byttes eller returneres. Legg ved angrerettskjema sammen med returforsendelsen.

Last ned angrerettskjema

Du har ansvaret for at returvarer når frem til oss i uskadet/komplett stand. Sørg derfor for at varene er forsvarlig innpakket. Returen sendes til: Holgers AS, Halumveien 11, 3158 Andebu

Husk å legg ved angrerettskjema og kontaktinformasjon slik at vi finner tilbake til din ordre.

Endringene i vilkår

Holgers AS forbeholder seg retten til å endre nærværende vilkår, herunder som følge av endringer i lovgivningen.

Taushetsplikt

Alle kundeopplysninger håndteres med stor diskresjon og kommer under ingen vilkår til å formidles videre til utenforstående.

Nyhetsbrev

Ved førstegangs handel vil du pr. e-post bli spurt om å bli med i vårt nyhetsbrev. Du velger selv å takke ja til dette. Takker du ja, kan du når som helst melde deg av.

Personvern

Les personvernerklæringen som forteller hvordan Holgers AS samler inn og behandler personopplysninger her.

Har du spørsmål så ta kontakt med oss på e-post: post@holgers.no