Om butikken

Hei og velkommen til lenosgarage.no! En helt ny nettbutikk som drives av Holgers AS, en bedrift med lange tradisjoner innen overflatebehandling av bil, båt og industri i Norge. Holgers har i dag en rekke agenturer innenfor bilpleie i Norge og Jay Leno’s Garage – Advanced Vehicle Care kom til Norge i 2018.

Jay Leno har i mange år vært synonom med amerikanske TV show. Men ved siden av dette har han også bygget opp en anselig bilsamling. En ekte bilentusiast med sans for både nytt og gammelt. Og det skal se bra ut! Bilene stilles ofte ut og bedømmes av profesjonelle dommere. Derfor har han også i mange år hatt egne detailere som kun har jobbet med hans biler.

Med denne bakgrunnen har de i garasjen bygget opp stor kompetanse innen faget, og da de begynte jobben med utvikling av sin egen serie hadde de noen klare oppfatninger om hva som måtte til. Det var viktig at JLG bilpleie ikke skulle være en profittdrevet stor industri med krav til høye priser og utvannede produkter. Her skulle det kun være produkter de ville bruke selv om som var de beste produktene enten du er profesjonell detailer, en weekend warrior med store ambisjoner eller helt enkelt en entusiastisk bileier med sans for gode produkter som i tillegg er enkle å bruke.

Jay Leno’s Garage – Advanced Vehicle care. Fordi rene biler simpelthen kjører bedre!